ΣΤΡΩΜΑΤΑ

Περνάμε το 1/3 της ζωής μας πάνω σε ένα στρώμα.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως στο στρώμα μας είναι τα ακάρεα. Τα ακάρεα είναι η βασική αιτία για γνωστές παθήσεις όπως άσθμα , έκζεμα , αλλεργική ρινίτιδα , ψώρα , ημικρανία , κόπωση.

Τα ακάρεα είναι αρθρόποδα αραχνοειδή και ζούνε βαθιά μέσα στα στρώματα μας (3-4 εκατομμύρια) , τρέφονται από τα νεκρά μας κύτταρα , αναπαράγονται , έχουν περιττώματα και η διάρκεια ζωής τους είναι 25-30 ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι όλα αυτά μήνα με το μήνα σε ένα καινούριο στρώμα μένουν μέσα και ξαπλώνοντας τα αναπνέουμε και τα εισπνέουμε. Η λύση δεν είναι απλά να τα σκοτώσουμε με ένα σπρέι ή ένα ατμοκαθαριστή αλλά πρέπει να τα αφαιρέσουμε δηλαδή να καθαρίσουμε το στρώμα σε βάθος 30-40 εκ.

Η Kirby με την δύναμη της τουρμπίνας (16500 στροφές / λεπτό) και με το τίναγμα που κάνει με ένα ξύλινο κόπανο 40 εκατοστών (3200 τινάγματα / λεπτό) καταφέρνει και καθαρίζει σε βάθος 40 εκατοστών όλα τα νεκρά ακάρεα και τα περιττώματα τους.

Είναι το μοναδικό μηχάνημα με αυτή την κατοχυρωμένη πατέντα για αυτό και η Kirby δίνει χρυσό πιστοποιητικό για τον καθαρισμό στρώματος.

Με 2-3 λεπτά καθαρισμό του στρώματος κάθε μήνα με το Kirby Avalir 2 το στρώμα μας θα είναι πάντα καθαρό απαλλαγμένο από νεκρά ακάρεα και θα το συντηρούμε καινούριο.

Κλείστε ένα ραντεβού για μια δωρεάν παρουσίαση της Kirby Avalir 2 στον χώρο σας και ένας συνεργάτης μας θα σας κάνει ένα δωρεάν καθαρισμό από ακάρεα σε ένα στρώμα σας.