Μεγαλες ιδεες

ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΔΕΕΣ

Jim Kirby, Ιδρυτής Ο πιο γνωστός για το σύστημα φροντίδας στο σπίτι που φέρει το όνομά του, ο Jim Kirby ήταν εφευρέτης σε όλη την ενήλικη ζωή του. Στόχος του στη ζωή ήταν να μειώσει ή να εξαλείψει την αγγαρεία όπου κι αν υπήρχε. Περισσότερες από 200 πατέντες και μια σειρά από προϊόντα που χρησιμοποιούνται ακόμα και σήμερα αποτελούν φόρο τιμής στην επιτυχία της καριέρας του. Ήταν αυτός που εφηύρε και τον περιστρεφόμενο κάδο στα πλυντήρια.

Το πρώτο μοντέλο που ανέπτυξε το 1906 χρησιμοποίησε νερό για τον διαχωρισμό των ρύπων. Αφού παρατήρησε την ταλαιπωρία του αδειάσματος του βρώμικου νερού, άρχισε να αναζητά καλύτερες ιδέες. Το 1907, ανέπτυξε ένα κενό που έσπρωχνε βρώμικο αέρα σε μια υφασμάτινη σακούλα που φιλτράρει τη βρωμιά.

Ο Jim συνέχισε να βελτιώνει και να βελτιώνει τα σχέδιά του με ηλεκτρική σκούπα για να δημιουργήσει την καλύτερη όρθια ηλεκτρική σκούπα και άρχισε την εμπορική παραγωγή των προϊόντων του μετά τον Α Παγκόσμιο Πόλεμο. Το 1925, το Vacuette Electric, με το αφαιρούμενο ακροφύσιο και τη λαβή δαπέδου, έγινε ο πρόδρομος του σημερινού πολλαπλών προσαρτημάτων μοντέλο και ήταν η γέννηση αυτού που επρόκειτο να γίνει το παγκοσμίως γνωστό χαρακτηριστικό μετατρεψιμότητας του σύγχρονου συστήματος οικιακής φροντίδας Kirby.

Η ευκαιρία έχει καθολική έκκληση

Σήμερα, τα συστήματα οικιακής φροντίδας Kirby πωλούνται σε περισσότερες από 55 χώρες, επιτρέποντας σε εκατομμύρια ικανοποιημένους ιδιοκτήτες Kirby να απολαμβάνουν καθαρότερα σπίτια με λιγότερη προσπάθεια.

Εξακολουθούμε να διευθύνουμε την εταιρεία μας με βάση τα ίδια βασικά στοιχεία που δημιούργησε ο Jim Kirby πριν από 100 χρόνια. Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε το όραμά του και να συνεχίσουμε να παρέχουμε συστήματα οικιακής φροντίδας ανώτερης ποιότητας και τις καλύτερες όρθιες ηλεκτρικές σκούπες για τους πιστούς ιδιοκτήτες μας Kirby σε όλο τον κόσμο.

Η εξέλιξη των μοντέλων της Kirby